Branko Babić, preduzetnik godine – predstavljaće Srbiju u Monte Karlu

Bez autora
Feb 26 2023

Najbolji preduzetnik u Srbiji za 2022. godinu je Branko Babić, osnivač i vlasnik kompanije PhiAkademi, odlučio je žiri revizorsko konsultantske kuće "Ernst end Jang" (EY). Branko Babić, predstavljaće Srbiju na izboru svetskog preduzetnika godine u junu u Monte Karlu.

Za devet godina od osnovanja PhiAkademi, narasla je do najveće akademije lepote u svetu. Sedište kompanije je u Beogradu, a ogranke za prodaju i proizvodnju ima i u Austriji i Nemačkoj. Bavi se edukacijom za trajnu šminku, ali i proizvodnjom boja i alata za te tretmane i prodaje ih širom sveta putem onlajn platforme.

"Izuzetno sam ponosan na to što sam se našao u društvu fantastičnih preduzetnika i što ću predstavljati našu zemlju u Monte Karlu. Ova pobeda neverovatna je motivacija za svaki naredni preduzetnički poduhvat", kaže EY preduzetnij za 2022. godinu Branko Babić.

Iz kompanije "Ernst end Jang" Ivan Rakić objašnjava da godinama svedoče o neizmernom trudu koji preduzetnici ulažu u razvoj svojih kompanija, kao i u unapređenje lokalnih zajednica u kojima posluju.

"Preduzetnici su najčešće pioniri u svojim nišama, bez obzira na to da li su primenili novi način poslovanja, ideje, tehnologije, čime su nezamenljivi deo privrede", navodi Rakić.

EY Preduzetnik godine TM, najprestižnija je svetska nagrada za dostignuća u preduzetništvu. Program promoviše ljude koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću.

Kao prva i jedina globalna nagrada, EY Preduzetnik godine sprovodi se na regionalnom, nacionalnom i globalnom nivou u gotovo 60 zemalja. Najbolji se po tradiciji proglašava u junu u Monte Karlu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik